عناب، تازه و نرم امسال
به مقدار دلخواه+آب حدود ۷ برابر عناب، جوشانده تا عناب‌ پخته شود.
عناب‌ها را له کرده و خوب بهم بزنید، وقتی عناب‌ها کاملا پخته شدند، صاف کنید و با هم وزنش، شکر مخلوط کرده، دوباره بجوشانید تا به قوام شربت برسد.

بهترین نوشیدنی برای فصل #بهار و #تابستان، این شربت:
صاف کنندۀ خون، مسکن التهاب و #تشنگى و حدت خون است.
همچنین بر ای یبوست صفراوی ولاغری صفراوی مناسب است.



مطالب مرتبط :

+ دستور شربت انجیر

+ شربت کاسنی

+ فرمول شربت آهن خانگی